Beograd/17/03/2015/ Sajam projekata koje finansira Evropska unija „EU i Srbija na delu“ održan je u Beogradu u organizaciji Delegacije Evropske unije u Srbiji, u saradnji sa Kancelarijom za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Informacionim centrom EU. Projekat “Logbook_Serbistan” predstavljen je medijima i predstavnicima nevladinih organizacija.

Na sajmu, koji je prvi put organizovan za medije, predstavljeno je 11 sektora i više od 60 raznih projekata koje je EU finansirala od 2000. godine, a koji su sprovedeni u partnerstvu sa institucijama Republike Srbije. Predstavljeni su projekti iz oblasti zdravstva, energetike, zaštite životne sredine, sektora obrazovanja, socijalne zaštite, kulture, medija i civilnog društva, pravosuđa i unutrašnjih poslova, lokalnog razvoja, inovacija i konkurentnosti, poljoprivrede do pomoći EU poplavljenim područjima u zemlji.

 

download2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

download

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit